Trolls Bridge slot


Det är mycket troll just nu, ett populärt tema för spelutvecklarna. Trolls Bridge Slot kommer från det svenska spelföretaget Yggdrasil och har som sagt troll som tema och det märks främst på symbolerna på de fem hjulen. De bäst betalande är fyra olika troll och de fyra lägre betalande är spelkortssymbolerna hjärter, ruter, klöver och spader. Slotten har som sagt fem hjul med tre rader symboler och 20 vinstlinjer, inget konstigt med det. Det finns även en wild-symbol som ersätter alla andra symboler utom free spins-symbolen.

Scatters är det som gäller

Free spins-symbolen är den viktigaste för dig som spelare, för får du tre eller flera av dessa scatter-symboler någonstans på hjulen kommer du till free spins-läget. Beroende på hur många scatters som gav dig biljetten in till bonusspelet så får du 6 till 10 free spins. Du får även göra 3 till 5 val. Valen sker med hjälp av kort och valen kan ge följande belöningar.

  • 1 sticky wild som kommer på något av hjulen 2 till 4 och blir kvar där hela rundan.
  • Ett av trollen staplas på något av hjulen.
  • Ett av trollen byter skepnad och blir en wild under hela bonusrundan.
  • Du får 2 eller 3 extra free spins.
  • Du får 1 eller 2 extra vilda symboler som dyker upp slumpmässigt.
  • Du får en multiplikator på x2 vilket fördubblar dina vinster.

Andra bonusfunktioner

Dessutom finns en bonusgryta som bara kan dyka upp på det femte hjulet och ger dig då 40 till 100 mynt i vinst eller en ingång till bonusspelet.För att öka dina vinster kan du då du börjar spela i Golden Bet-läget, dina insatser blir högre men även dina vinster, speciellt i bonusrundan. Lägsta och högsta insatsen i grundspelet är 2 kronor och 2 000 kronor. Med Golden Bet blir lägsta och högsta insats 2,50 kronor och 2 500 kronor.