Troll Faces slot


Fula troll finns det på många ställen, i alla fall om man ska tro alla sagor som handlar just om troll. Men även utanför sagorna finns det troll på många andra ställen, som de trollansikten som finns i denna slot från Mr Slotty. Mr Slotty följer sin vana att hoppa över färgerna i designen. Det är väl inte helt svartvitt utan spelplanen och symbolerna går i någon sorts sepiabrunt som gamla fotografier. Bakgrunden till spelplanen består av några tegelväggar till höger och vänster. I detta gathörn möter du dessa förfärliga ansikten som troligen skulle skrämma slag på dig om du mötte dem en sen kväll. Det är svårt att ge en bra beskrivning av dessa ansikten så det är väl bäst att du tittar själv, men kom ihåg att vi har varnat dig. Mr Slotty är för övrigt inte etablerade i något skatteparadis utan sitter i Lettland.

Slottens upplägg

Det är en tekniskt sett en högst vanlig slot med fem hjul och tre rader symboler. Här finns 25 insatslinjer som inte är fasta så du kan fritt välja hur många du vill satsa på. Antalet mynt per vinstlinje kan du också justera, från ett mynt till 100. Du kan med andra ord justera ditt spelande till att vara mycket ekonomiskt till att vara mycket högt. Balansen däremellan är upp till dig, satsa på många små vinster eller färre större.

Utdelning

De lägst betalande symbolerna ger dig bara 10 gånger insatsen om du får tre i rad på en vinstlinje. Får du fem i rad får du 50 gånger insatsen. Är det däremot frågan om tre eller fler högbetalande symboler får du 200 gånger din insats vid tre lika symboler på en vinstlinje. Har du turen att få fem i rad blir vinsten 1 000 gånger insatsen. Stora kontraster alltså.Det finns några specialfunktioner till som till exempel, får du fem gråtande ansikten på en vinstlinje belönas du med d10 free spins.