Troll Hunters Slot


Play’n GO är en svensk speltillverkare som har tagit för sig de senaste åren. De levererar casinospel av mycket hög kvalitet och Troll Hunters Slot är inget undantag från den regeln. Spelet är en videoslot med vikingatema, och det är i och för sig inget nytt, men det nya ligger i att denna slot inte har några snurrande hjul. I stället finns en spelplan som har plats för 5 gånger 5 symboler och i varje position snurrar eller bläddrar spelet fram nya symboler.

Inga vinstlinjer i slotten

Temat är som sagt vikingar och de ger sig ut på en jakt på troll och det är inte vilka vikingar som helst utan det är ett gäng tuffa tjejer. De rör sig i ett snöigt landskap, så det är utan tvekan någonstans på våra breddgrader det hela utspelar sig. Symbolerna som dyker upp på de 25 positionerna har vikingatema och de är mjödstop, vikingasmycken, köttbitar och så förstås de tre tjejerna. Vinsterna kommer inte ut som vanligt med tre lika symboler från vänster till höger med början på det första hjulet. Här finns inga vinstlinjer utan tre likadana symboler i rad vertikalt eller horisontellt var som helst på spelplanen gör att du får en vinst. Då det händer så förvandlas dina vinnande symboler till wilds, och alla andra symboler exploderar och försvinner. Det betyder att du i nästa snurr har tre vilda symboler på plats.

Frilägg ordet

Vid starten av en omgång syns ordet BONUS bakom symbolerna. Kan du frilägga ordet vinner du 10 free spins och förpassas till bonusspelet. Där kommer du att finna nya symboler och det finns heller inga vilda sådana. Nu ska du få fem likadana symboler var som helst på spelplanen för att en vinst ska falla ut. Vinsterna kan bli riktigt höga här då det finns en multiplikator som hela tiden ökar.